nu drar vi på cirkus







(cirkus var bland de första ord jag kunde skriva.)

livskvalitet



jag är lycklig.
ikväll var vi till vildanden och åt god mat. sen åkte vi till linda och satt i soffan. kollade på fjantiga bloggar, skrattade och drack kaffe.
linda åkte för att jobba natt och vi hoppade in i bilen. körde runt och runt och stannade till slut vid den vackraste av platser (50m brevid några alkisar som senare skulle gå mot våran bil, kasta en ölburk och vara läskiga)

nu har jag kommit hem. ligger i min säng utan jen men med julian snarkandes i bäddsoffan. ikväll konstaterar jag: vänskap är en själ som tagit boskap i två kroppar.

love you




igår var det höstfest. jag bjöd hit massa vänner. vi satt i hallen och åt paj, drack bål, vin, cider m.m. det var jättejättetrevligt. helt underbart! tack för alla fina presenter och tack framför allt för att ni var här.
























nytatuerade linda





kräftskiva















kräftskiva på carros lada för ett tag sen.

leva livet, nu ska jag leva livet




livet är fyllt av valmöjligheter och jag undrar fortfarande vilket man ska välja. vilka man ska välja. detta blir till en krock i min hjärna då jag vill välja så sjukt många. det slutar med att jag inte väljer något utan stannar där på den trygga sidan. där man redan står. väljer inget nytt.
tror det är slut på trygghet nu. jag behöver röra om i min vardag. kasta mig in i någonting nytt. få massa livserfarenhet och uppskatta allt mer. stå på egna ben, känna känslan av att man verkligen bara lever en gång och att livet är till för att leva, på riktigt. faktiskt så är det så att livet blir vad man gör det till och jag får inte saker serverade på silverfat. kom igen, nu ska det börja levas!


min definition av leva livet:
att leva livet är att vara tillfreds med sig själv och sin livssituation. att ha en god och balanserad självkänsla samt ett självförtroende. att uppskatta både litet och stort och våga unna sig saker. precis vad jag gjorde idag;





elsas



bowling och käk med jobbet.


grattis



på din födelsedag.
du är underbar. jag älskar dig!

i förskott

jag har målat en tavla till hien i födelsedagspresent men jag kunde inte hålla mig till söndag så han fick den idag. för er som inte ser ska det alltså föreställa mig och hien när vi...hihi...pussas.



typ-typ?

vad svårt att vara utlänsk och lära sig svenska btw. kom bara och tänka på det. tänk vad många lika ord det finns som betyder olika saker.

ärligt talat?



ingen människa är den andra lik, smaken är som baken och allt det där. tur är väl det men ibland ifrågasätter man ändå vissa människors val, beteenden, uppföranden osv. man tror kanske att man själv är bäst och har rätt men i själva verket är ingen människa perfekt. vi kan börja vara ärliga mot våra medmänniskor, då är vi en bra bit på väg..





till verkligheten (det känns inte som det finns så mycket ärlighet i världen) klockan är halv tio och det är mörkt. vad tog sommaren vägen? jag och sofia konstaterade att det finns ju faktiskt en charm i alla våra fyra årstider. MEN BARA NÄR SOLEN SKINER!!!!! tänk sommaren då det lyser en stor sol på himlen, inga moln syns och det blåser en liten bris. det är vamrt i luften och man ligger på nån strand någonstans i sverige och solar sin likbleka (ännu bättre brunbrända) kropp. underbart, eller? och hösten då alla gulröda löv fallit till marken och man kan kratta ihop en hög och hoppa i med sin stora kofta man fått låna av pappa. så är det alldeles sådär jättefriskt i luften och man blir lite röd och kinderna. underbart eller? vintern då? jooo, massvis med snö ett par bra skor så man slipper frysa om tårna, en mössa som täcker öronen och kanske en spark, varför inte? vintern är också underbar... våren likaså, solen, lite snö som har blivit litelite plaskig så att det rinner på den (tråkigt nog) grusade asfalten, fåglarna man hör och när man tar av sig till tshirt för första gången. jag får upp minnen av alla årstider. det får man förresten till allt typ.




i really need a haircut





planer är ingenting, planering är allt


äaoå. jag vill så mycket. jag vill göra så mycket. flytta, bo på olika ställen. jobba på tusen olika jobb. träffa massa människor, dricka te, dricka kaffe på en mysig soffa. ha barn. resa runt.

i början av det här året lovade jag mig själv att inte vara kvar på elsas längre än till mars. vi satt i lindas kök och jag hade en plan att skriva ett cv. det vart bara en plan, en plan som inte blev verkställd. fan. jag är så mycket, men bara i munnen. jag pratar så mycket... haha. ingen bra egenskap va? mycket snack och liten verkstad. jag måste bara få tummen ur röven.
förresten så är jag fortfarande kvar på elsas.,


men jag håller inte med min rubrik som jag hittade i min kalender. en plan är väl alltid en början. alltså någonting. sen planerar man utifrån planen. eller?


som? nada? fattar inte? typ...


har tillbringat helgen på jobbet. jobbar nästan hela veckan som kommer + helgen. när det är slut är det jens födelsedag. sen är det min, om ett tag. då blir jag 20 och 20 är lika med vuxen. när jag var liten tyckte jag det var konstigt att inte min 21åriga granne hade flyttat hemifrån. jag tänkte att jag skulle göra det innan jag fyllt 21. tur att jag inte fyller 21 nu!

everything i do, i do it for you

det är lördagkväll och jag är redo för OC. sitter i min säng och lyssnar på bryan adams när det slår mig att jag har på mig min systers jättegamla bryan t-shirt. den som har ett bamsehål under armen så nästan tutten ramlar fram. om man hade hängpattar vill säga. han är bra den där bryan adams, riktigt bra tycker jag. han får bli min idol ikväll..

under loppet av tre dagar



har jag målat fyra dörrar, en pigtittare, ett bord och en stol. jag har också jobbat, cyklat runt sjön, ätit tacos på portan, spelat fotboll, pratat i telefonen, fått en parfym, kramats med hien, kollat på OC - och dörrarna är fortfarande inte torra.

rädslor finns till för att övervinnas





bildBOMB
























vem är du



att bestämma vad jag är?
hur jag ska vara?
jag är så
jag är si
och det kan inte du ändra på




den enda människa man kan förändra är sig själv

onödigheter





c,e,s,l,m,h.

och linda på ska way out west, jag vill också. jag vill se bon iver och få rysningar genom kroppen. bo på festivalcamping och flumma runt med alla festivalmänniskor. är inte det livet så säg? man blir lite mer sugen när tjejen med göteborgska kommer på spotifyreklamen. kom till way out west...

i fredags satt vi vid fliken. vi tände en eld, lyssnade på bob marley med flera och vissa grillade korv eller badade. sen gick vi och då tog tonåringarna våran plats vid elden. de kanske hade suktat efter den hela kvällen...

i lördags var det ett och ett halvt år för mig och hien. vi firade med en massa kräftor, musik, vänner, vin, cider och nubbe i en lada där värmen och myggorna flödade. jag fick inga myggbett. kanske för att myggor aldrig gillat mig.. fick däremot två snapsar varav den ena jag gav bort till killen mitt emot som fick sin lakritssnaps utspilld av mig mitt i ett försök att skala en kräfta. vi hade kräftskalartävling också. sen kissade vi på gården och jag berättade för alla om mina hemligheter som barn.

i går solade vi vid noren hela dagen sen cyklade vi till malmheden där herrarna hade match. jag är alltid jättepepp att kolla på match precis innan den börjat och i kanske 5 minuter in i matchen sen blir det långtråkigt och man får träsmak i rumpan. hien köpte korv. visst finns det nästan ingenting som är godare är en korv utomhus?? vi kollade en halvlek sen cyklade vi till ljunken där vi grillade hamburgare med massa tillbehör. mumma.

idag då? jag cyklade till jobbet helt i onödan. jag skulle tydligen inte jobba... konstigt eftersom det var chefen som läste upp mina tider och jag antecknade in de i min kalender. jag minns så väl också eftersom jag påpekade att jag denna vecka fick jobba alla dagar utom onsdag. kanske blev det bara fel eller så blev det inte fel. kanske man kan ta reda på men jag bryr mig inte. jag och sofia tog en promenad istället och jag blev såklart sugen på kaffe vilket i sin tur resulterade att jag var på elsas igen. inte helt i onödan denna gång.
nu sitter jag vid köksbordet,slöar och väntar på haals som hade fått sin bil krashad (lite). kanske tar vi en kaffe på elsas? skriver ett cv till mig och kanske börjar jag jobba på systembolaget imorgon. livet är rätt spännande ibland....


this weekend




has been wonderful.



playstation 2





någon som vill köpa ett playstation 2 med massa olika spel?

RSS 2.0