jag kan inte skilja på

grannen mitt emot har satt upp adventsljustaken och julstjärnan och utanför finns inte ens en liten gnutta snö. ingenting känns rätt just nu.

en bomb med bilder


utan inbördes ordning


!





Super Nintendo, Sega Genesis


idag fyller min mamma år!


det är en konstig känsla att gå upp tidigt och ute är allt mörkt och ensamt. bussen kommer inte och jag börjar gå. några har efterfest och sitter i fönstren och röker. jag har bara sovit två timmar och plötsligt kommer bussen när jag gått mer än halva vägen. jag står vid ett övergångsställe och bussen har rött. jag visar upp mitt kort och ser lite söt ut och han pekar mot busshållsplatsen. jag börjar springa och inser flera gånger att jag har sjukt dålig kondis. tur som haver så har bussen rött två gånger. just då tänker jag att det är jävligt bra att det är så mycket rödlysen i stockholm. jag hinner på och 7 minuter senare hoppar jag av på mariatorget. jag öppnar på jobbet tillsammans med marielle som pratar värmländska. vi lyssnar på sophie zelmani och äter världens godaste frukost. killen i bageriet slutar sitt skift strax efter att vi börjat. jag undrar om jag kommer att ångra mig när jag slutar. kanske borde jag aldrig sagt upp mig? så jobbar jag hela dagen och tolv timmar senare slår den stora klockan på ringvägen 17:45, precis vad den slog då jag sprang förbi den tolv timmar tidigare. jag bestämmer mig för att köpa sushi sen promenerar jag i regnet hem, äter min sushi och sover. imorgon fyller min mamma år. världens bästa mamma. du läser nog det här inlägget. kanske sitter du vid köksbordet och vedspisen är tänd bakom dig. pappa är ute med molle och du doppar dina smörgåsar i teet och snart kommer pappa in. "nu måste vi duscha molle" säger du och kanske går pappa in och gör det fast mest troligt är nog att du gör det. jag vet inte om du jobbar eller är ledig men du är uppe i alla fall trots att det är tidigt. mamma, tack för att du alltid ställer upp och finns där för mig. jag saknar dig ofta här i stockholm och ibland vill jag bara åka hem till dig och pappa spontant och dricka kaffe som förut. grattis på din födelsedag, jag älskar er!

a tornado flew around my room before you came


september tears


jag börjar på mitt nya jobb och sen blir jag sjuk. jag var hemma två dagar och vi åt ute och fikade på muffinsfabriken sen låg vi på soffan och lyssnade på sophie zelmani. kanske var jag inte så sjuk för på helgen var vi ut både fredag och lördag. sen kom jessica hit och vår lägenhet såg som vanligt ut som ett bombnedslag men imorgon ska vi storstäda. jessica sökte massa jobb och jag jobbade och på tisdagen åkte vi tillsammans på tåget hem. jag hade inte vart hemma sen allt tog slut och när jag kom hem kom allt tillbaka kom en käftsmäll. jag låg i mitt gamla rum hemma hos mamma och pappa och stirrade på väggen. innan hade allt känts så rätt men där och då kändes allt fel. sista kvällen låg vi i soffan som så många gånger förr och blev vänner sen åkte jag tillbaka till stockholm. jag kom fram sent på kvällen och dagen efter jobbade jag tidigt. sen jobbade jag hela helgen och jag var helt slut. jag somnade trots att de låg och kollade på film med högt ljud och jag vaknade inte när de gick till jobbet. idag ska jag gå till konditoriet och fråga om jag får börja jobba där igen för jag tror jag ska säga upp mig från mitt nya jobb. jag bestämde mig ändå för att göra saker jag mår bra av när jag flyttade hit och nu känner jag att det är inte vad jag gör. igår träffade jag en tjej från mitt nya jobb och vi fikade i flera timmar sen mötte jag ville och vi köpte glögg, vindruvor och ost och kex. älskar vårt kollektiv.

.







RSS 2.0