här kommer en summering av saker jag gjort 2013

 
 
i januari då började jag träna på gym. den andra januari närmare bestämt och det har fortsatt hela året ut, mer eller mindre. jag bjöd hem några gamla kollegor från gunnarsons och mirjam åkte till australien. jag hade också en del besök i form av linda, my och mamma och julle. 
 
jag började februari med att vara sjuk sen kom sara och jessica på besök. vi bjöd sara på libanesisk mat och det var så gott. niklas var i budapest och jag åkte hem till norberg för att fira min syster. jag hann också med att träna med elin för första gången. 
 
mars kom sofia hit och vi gick på en asbra konsert i konserhuset, bryan adams. sofia fick äran att skaka hand med bryan!! jag var hos läkaren med min allergi och i slutet av månaden åkte jag hem för att fira påsk och där jag också hann med en utgång på bruks. 
 
april april din dumma sill började med att jag var sjuk (alla barnbaciller verkade ta kål på mig...) sen hade en kollega lite födelsedagsfest hos sig och jag minns att jag låg på sängen halva kvällen och hade asont i huvudet. träffade lite kompisar och drack en massa kaffe och i slutet av månaden åkte jag till norberg, igen. 
 
i månaden maj fick jag besök av mamma och pappa, jag tränade en hel del och blev lite starkare och sen sprang jag vårruset och sen blev jag sjuk igen, suck. 
 
första helgen i juni åkte jag till norberg där jag bland annat åt på hamnkrogen med sara, jessica och kristin. jag träffade också haals som jag inte träffat på ett tag. sen jobbade jag bara och tränade för att sedan åka till norberg och fira adam som tog studenten. tillbaka i stockholm firades midsommar i enskede med massa trevliga människor. sen gick mitt kontrakt på förskolan ut och jag blev arbetslös. 
 
så i hela juli var jag ledig. det var fint väder och riktigt skönt. jag åkte till norberg i några dagar och niklas åkte till östersund. sofia, nellie, charlie och oliver följde med mig tillbaka och vi badade, var till skansen mm. sen solade och badade jag en del vid långholmen och fick besök av mamma, therese och kenneth och även av haals. sen åkte jag och niklas tåg upp till östersund för att stanna där en vecka. och när vi kom hem var vi bara hemma några dagar för att sedan ta flyget mot barcelona. 
 
början av augusti spenderades alltså i spanien. det var underbart! när vi kom hem åtta dagar senare satt vi oss på tåget till norberg för att träffa haals som skulle åka till usa. sen fick jag ny anställning på förskolan igen och började jobba. det var fortfarande fint väder och jag blev bjuden på kräftskiva hos A-K. jag, niklas och jakob var i skogen och plockade massa massa blåbär som slutade i att jag hade fem fästingar och niklas och jakob hade också en del. en del av de blåbären vi hittade bakade vi goda bakelser av och hade en blåbärsfest i trädgården. sen firade jag marielle som fyllde 25 år. 
 
den första september hade jag och elin loppis i hornstull. det var SÅ kul och vi fick en hel del sålt. sen fyllde jag 24 år och bjöd några vänner på massa gofika. på helgen åkte jag till norberg där jag och pappa blev firade, niklas åkte till malta, jag var till tandläkaren och hade hål och fick besök av jessica som skulle jobba på körslaget. 
 
oktober började med ett pr i bänkpress, 40 kg, och jag körde hårt på ett nytt träningsschema jag fått av niklas. jessica kom på besök och helgen efter fick jag och niklas besök av charlotta och peter. det var en jättemysig helg. sen var annie i stockholm för praktik och jag träffade henne över en fika sen åkte jag till norberg för att fira charlie och fyllde hela fem år. fixade hålet i min tand, fixade naglar för för första gången och var på Lil Wayne i globen. han var riktigt bra! när lönen kom åkte jag och elin på en weekend till göteborg. det var en mysig helg som bestod av en del shopping, god mat och gott fika. 
 
jag började november med en utång med kattis. det var riktigt kul! niklas mamma kom på besök och stannade en vecka vilket var jättemysigt. helgen efter åkte jag och niklas till norberg där vi firade mamma, therese och sofia. sen jobbade jag mest, åt en del indisk mat och var ut med elin och a-k och fick ligga bakis halva dagen efter. 
 
den första december och närmare bestämt första advent var jag till a-k för adventsfika. jag jobbade och det övades en hel del luciasånger. sen jobbade jag min sista dag på förskolan (trodde jag) och dagen efter åkte jag hem till norberg för att fira jul. vi hade uppesittarkväll hos sara och dagen efter var det julafton. det var en mysig jul. på fredagen åkte jag tillbaka till stockholm och mamma följde med mig. vi var på bio, åt indiskt och fikade på bästa fiket, wallins. sista dagen på året kom niklas hem från östersund och vi var bjudna på middag hos kattis kompis hedda. det var en bra kväll. 
 
nu är det 2014 och jag fick förlängt på jobbet, vilket betyder att jag får jobba till sommaren. jag ska byta avdelning då en kollega, närmare bestämt elin, ska flytta. *snyft, snyft* det känns kul men också himla träkigt då jag kommit barnen på min hemvist så nära. det trodde jag inte att man kunde göra men sanningen är att jag kan till och med sakna dem på helgen när jag är ledig. annars så hade jag ett riktigt bra år. det bästa för mig själv är att jag fick ett intresse. att ha något att se fram emot på dagarna, att göra om man har tråkigt och det känns alltid bra efteråt. 
 
 
 
 

RSS 2.0