glad påsk!


till världens bästa familj, världens bästa vänner och världens bästa sambo. love you <3


vardagsliv


inatt drömde jag att jag försov mig till jobbet. det gjorde jag lyckligtvis inte på riktigt, det var bara en dröm. dock var jag så trött att jag satt både trosa och tröja ut och in, efter att ha snoozat i en timme. måndagar är väl ändå värst?

jobbet gick ovanligt fort. det var kul, och skönt.. jag och hien blev bjudna på jättegod mat hos mamma och pappa. nu har jag planterat om en pelargon och ska gå och köpa mjölk. kul? jag vet fan inte....

fynd i andra hand






finbesök



idag fick jag finbesök på jobbet. oliver, nellie och charlie.





owl


i hela mitt liv har jag bott på en "uggleväg". linda på jordugglevägen, krisse och annie på sparvugglevägen och jag på slagugglevägen. nu när jag inte längre bor på en uggleväg har det istället flyttat in två ugglor till mig.

lördagsaktivitet:


byta till sommardäck.




okej,

för alla er som tänker åka till IKEA inom de närmaste dagarna kan jag säga som så: gör inte det! jag, hien, annie och sandra var där idag och annie köpte upp allt som fanns kvar. punkt slut!



38 månader idag



du är bäst!

torsdag.



hej.
idag har jag jobbat. jag och micke hade fullt sjå med att försöka lista ut vilka de mystiska rösterna är i mix megapols nya tävling. jag ringde in x antal ggr. undra vad min teleräkning ligger på denna månad? jag kom självklart inte fram. hade jag gjort det, hade jag förbrukat min tur och skulle därmed inte vinna med mitt svar, sa micke. pessimist eller realist? bättre lycka imorgon kanske.

efter jobbet halv sju blev det gymmet. det var kul! hien hade lagat skitagod mat när jag kom hem. jag har det för bra helt enkelt. imorgon är de IKEAs utförsäljning som står på schemat. skulle tydligen vara 50% på allt. kaos kanske är rätt ord?

jag borde verkligen lägga upp alla thailandsbilden nu. när tar man sig tid till sånt egentligen? det är för lite tid på ett dygn helt enkelt...

världens sötaste<3








jag



har på den senaste tiden:

blivit av med min solbränna
färgat mitt urblekta hår och klippt det
haft ett träningsuppehåll (semester+2veckor efter det)
fikat jäkligt mycket (men inte alls fått dåligt samvete för det) jag älskar att fika!
jobbat och tyckt att det vart jobbigt och kul
blivit bjuden på mat, mycket mycket god mat dessutom
druckit vin
ätit mat från myntan
fixat lite i lägenheten
sett en person spy i en påse
kollat på film
vunnit i "neger och president" MINST 10 ggr på rad.
tvättat fönster och golv
strykit en sjujäkla tvätthög
varit himla glad
köpt en snygg ring
haft kul med mina vänner
klämt långfingret i dörren och gråtit som ett barn

det var väl typ det...




RSS 2.0