one more chance

egentligen borde jag sova. imorgon är det nyårsafton och jag ska åka tåg för fjärde gången inom loppet av lite mer än en vecka. om jag ska summera året som gått och säga vad det bästa har varit så är det nog att jag har vunnit mot min fobi. jag är inte helt i mål men jag är på god väg. fan, ta dig jävla fobijävel!!!

emma 1 - 0 emetofobin







himlen runt hörnet

som många gånger förr beslutar vi oss för att dricka vin så vi sitter i köket där bordet är täckt av smink och några timmar senare springer vi ner till bussen där det står en kille med trummor och gitarrer och vi börjar prata som vanligt och det visar sig att vi har gemensamma bekanta så vi tar bussen lite längre och hjälper till med trummorna och gitarrerna sen dansar vi på vardagsrumsgolvet och sjunger med till lisa nilsson sen slutar det med att jag glömmer min sjal och vi missar bussen tillbaka





ps. jag saknar dig mirjam! ds.

let's make a night to remember

jag hoppar på tåget och köper en kopp kaffe. mitt emot mig sitter två killar och vi pratar om väder och vind, att det är kul att det kommit lite snö i alla fall och sen hoppar jag av i krylbo och på träden ligger snön så vackert. jag sover i min gamla nittiosäng i mitt gamla sovrum där den där väggmålningen som aldrig blev klar fortfarande finns och dagen efter åker vi till västerås. jag sitter i baksätet hela vägen och ska jag vara ärlig vet jag inte när det hände sist. några timmar senare åker vi hem igen och det börjar töa sen kommer julafton och då har snön på träden försvunnit. jag dricker saftglögg och äter mig mätt på skumtomtar och knäck sen äter vi massa julmat. vi ligger i soffan och pratar och sen öppnar vi paket och har en rolig julklappslek. på juldagen bjuder annie på god frukost sen träffar jag ungarna som jag inte sett sen augusti. någonstans här bestämmer jag mig och jag hoppar på tåget igen. sen springer jag genom centralen och ner för rulltrappan, går genom tunneln förbi spärrarna och in i tunnelbanan och lite mindre än tre timmar senare åker jag hissen upp till fyran.

here i am

jag vaknar och snoozar i typ en timme. det är så kallt utanför täcket och jag vill bara ligga kvar där, just där. jag somnar om och sen springer jag runt på stan för att leta efter de sista julklapparna. alla hetsar och stressar och det är folk precis överallt. jag kommer på mig själv med att bli irriterad på en dam som står på fel sida i rulltrappan och på en gubbe som går alldeles för långsamt med sin rullator. sen äter jag sushi och letar igenom min telefonbok för att hitta någon att ringa. jag ångrar mig och njuter av mitt eget sällskap och ännu mer njuter jag av precis varje bit sushi. sen hoppar jag på tunnelbanan och springer hem för att packa min väska. några timmar senare anländer jag i ett snöigt norberg och nu ligger jag här i min gamla säng och på lördag är det julafton. det var ju nyss min födelsedag!

och sen vände allt lite igen



och jag hade en skitbra helg och snart är det jul och allt det där och jag längtar så mycket efter att vara med min familj.




kvar i nåt jag lämnat

fan vad ont det gör.

wait

vi bestämmer oss för att dricka vin så jag går till en granne och frågar om vi får köpa en flaska men det slutar med att jag kommer ner med en liter sprit och vi gör drinkar sen åker vi tunnelbanan två stationer och går till ett ställe som heter slakthuset där musiken var så hög att man inte hörde ett skit vad du sa men jag brydde mig ändå inte för egentligen tänkte jag nog bara på dig och jag orkade inte så tillslut gick jag hem men tunnelbanan gick inte först om en halvtimme så vi promenerade och när vi gick på bron trodde jag att jag skulle dö av kyla så det slutade med att jag åkte taxi den sista biten och i lägenheten var du vaken sen somnade jag och vaknade sent på dagen och vi dricker kaffe sen ska vi promenera men det hinner bli mörkt så vi går till en turkisk restaurang och äter mat som inte smakar så mycket sen dricker vi kaffe på string och imorgon åker du jag kommer sakna dig så himla mycket love you!

på semester från verkligheten

vi dricker kaffe i soffan och du går från lägenheten och det sista du säger är att jag borde söka jobb men jag sitter framför spegeln i flera timmar och i högtalarna är musiken alldeles för hög sen tar jag cykeln och cyklar ut på vägar jag aldrig någonsin cyklat på och när vi skypar med varandra säger du några ord som får mig att göra precis vad de betyder och jag åker ett tomt tåg hem och vid rondellen får du reda på sanningen sen ligger jag mest i den säng jag älskar mest av allt och utanför var hösten kommen och några dagar senare åker jag tåg tillbaka sen dricker jag vin och vi är ute och sen går vi längst vattnet hem och stannar för att kolla på karlavagnen och sen har vi springtävling och mina byxor går sönder och jag tänker att jag inte kunde bry mig mindre för då spelade ingenting någon roll och vi kom hem klockan sex på morgonen och dagen därpå går vi tillsammans till ditt jobb sen slutar allt det roliga och jag får ett jobb och det var ju egentligen det jag ville ha mest av allt men plötsligt kändes allt så tråkigt och jag åker hem igen och sen dess är ingenting som det var när jag kom hit

och nu ska det tydligen vara vinter och jag är blek och det är kallt men det finns fortfarande ingen snö här

på låtsas

imorgon jobbar jag min sista dag på café rival och snart åker mirjam ut och reser. jag har vart hemma i norberg i helgen och jag har gråtit och ältat och nu har jag dåligt samvete för jag har inte umgåtts med världens bästa föräldrar någonting. allt känns fortfarande på låtsas och imorgon åker jag tillbaka och om jag ska vara ärlig vill jag nog mest av allt bara stanna här en eller två dagar till.

RSS 2.0