brainghosts



stay away from me!

2011


i slutet av förra året satt jag och sandra på elsas och fikade, samtidigt som vi skrev egna i lappar där vi skrev saker vi skulle göra under år 2011. jag har kvar min lapp och har redan bockat av några saker.


1. jag var till uppsala och hälsade på emma över en helg. :-)
vi shoppade, fikade en heeeel del och hyrde en riktigt dålig film.


jag åt sushi. på min lista har jag skrivit att vi ska ha en sushikväll. den har jag inte bockat av ännu, men det kommer. :-)


2. jag har börjat träna på gym. det är faktiskt skitkul! känner mig väldigt motiverad till att röra på mig.

3. jag och hien firade tre år med en weekend i stockholm.


4.
skrev att jag ska åka till solen och idag bokade vi en resa till thailand! :-D



nine days late but anyway happy birthday to one of my favorites..



..on your 12th birthday <3


Saker man ser

Sitter på ett försenat tåg med mp3 i öronen. En gammal sak med mycket gammal musik. Snart stannar vi i Uppsala. Där jag hoppade av och på för några veckor sen. Det är mörkt ute. Hade tåget varit i tid hade jag vart framme nu. Jag äter godis och imorgon ska jag till tandläkaren och laga hål. Kul? Ont kanske...

stockholm över helgen..



imorgon ska jag och hien åka till stockholm över helgen och bara vara. känner jag oss rätt blir det väl mest shopping. jag frågade hien om han tyckte vi skulle gå på museum. "museum, va? vi? ska vi inte shoppa??"

det har snöat jättemycket idag, hela dagen. det snöar fortfarande. varför ska det bli kaosväder då jag ska ut? mina hjärnspöken gör uppror..

8/2


jag älskar dig!


kom på en sak..

..igår var det exakt ett år sen jag köpte min iphone (intresseklubben antecknar..) OCH tre månader sen mirjam åkte till aussie? visst? saknar dig varje dag mirre!

3.


imorgon har jag och hien varit tillsammans i tre år. fatta, tre år! knäppt att tiden går så fort. det gjorde den inte när man var liten...eller?




under renovering

dag som natt..


RSS 2.0