världens sötaste





emetofobi?



vi dricker svindyra drinkar i tylösand. går en sväng till havet. kollar solnedgången. väntar på bussen och hoppar på. folk strömmar in. onyktra människor. jag sitter i knät längst fram. den bästa platsen. jag behöver inte kolla bakåt. full fokus framåt, på vägen. vi pratar inte. plötsligt hörs ett knaster och chauffören sätter micken mot munnen, "jag kommer inte stanna vid någon hållplats innan centrum..." vi ska av vid centrum. jag kommer inte kunna hoppa av någonstans ifall.... panik! fulla människor skrattar, hostar, pratar och ramlar runt bakom mig. panik!
jag hoppar ned från knäet och ber busschauffören stanna. jag ska av. så är det bara! bussen stannar och någon säger något bakom mig, busschauffören säger något till mig. du fattar inte tänker jag.. dörren öppnas och jag hoppar av. mitt i skogen. inga gatlysen. du hoppar också av. men du fattar inte heller. du blir arg. det spelar ingen roll. jag kan gå en mil till centrum trots att det på min fötter endast är ett par flip-flip. du är fortfarande arg och vi går. vi når en busshållsplats där två tjejer sitter. de säger att det snart kommer en buss som går till centrum. vi väntar. det kommer en tom buss. vi hoppar på. betalar på nytt. vi sitter på varsin sida i bussen och jag behöver hjälp. du säger att vi hade tur att det kom en till buss. jag tänker: tur för dig att den inte var full!

black is the colour of my true loves hair






moster för sjätte gången...



...till en liten kille. :-) så söt!

89




för er som inte visste så har vi alltså spelat final i gothia cup PÅ nya ullevi. det är sant! sen har vi vunnit en hel del mer... ni kanske ser? :D

igår hade vi återträff på kära malmheden. det var tråkigt att inte fler kunde vara med, men det blir fler gånger. :-)

älskar dig!


morgonpigg

jag vaknade halv 6 idag och var PIGG! det har nog aldrig hänt förr. gick upp vid 6. jag har packat upp allt, tvättat två tvättar. vart ute och gått med mamma och molle, druckit svensk kaffe (underskattat), kollat igenom alla bilder. och nu då...?

back.

tillbaka i sverige igen. återigen en lång resa. kom hem till norberg vid 11. somnade på en gång och vaknade nu. smart? kommer inte kunna sova nu...




det berömda michaeln jackson movet!

vin, cola och mojito. vem sa att det var 21årsgräns i USA?

skaldjursbuffé



lägger in lite mer bilder en annan dag :-)

RSS 2.0