styleroom:


cschalling

jag har

en grej att visa....snart...

jag älskar


  • styleroom.se
    kan sitta i timmar och bara kolla på allas hem. önskar jag hade ett eget som jag kunde inreda precis så som jag vill. jag har så mycket idéer. jag ändrar mig dock ganska snabbt...
    gillar det här albumet just nu; friida.

ledig.




helgerna går fort då man är ledig. den här helgen har jag gjort ingenting. det har varit hur skönt som helst! nästa helg kommer sofia, nellie och charlie. skoj!

idag hittade jag en utbildning jag är sugen på. nästan två till och med. imorgon kommer jag säkert inte alls vara sugen på dem. ibland är det jobbigt att vara såhär.... vad säger man!? upp och ned?

i andra hand
















just nu:




jag lyssnar på enya och läser boken "klockan 10.31 på morgonen i khao lak" samtidigt som jag surfar runt på facebook, saknar en vän och en pojkvän. jag stannar upp i mitt läsande på sidan 136

"Jag skulle vilja att du som läser boken om mig och min familj tog en tankepaus just här. Tänk på ditt eget liv i en minut innan du fortsätter att läsa! Tänk på allt som du har! Allt som du är glad över! Vad händer om du eller dina närmaste plötsligt dör? Vad vill du säga till dem du älskar innan det kanske är för sent?"



kärlek








nalle puh



"ju mer man tänker, desto mer inser man att det inte finns något enkelt svar."

nalle puh



"ju mer man tänker, desto mer inser man att det inte finns något enkelt svar."

2009.




januari: började året med ett nyårslöfte jag aldrig höll. tänkte att jag skulle börja träna igen vilket jag verkligen inte gjorde. kan räkna gångerna på en hand, MAX!


februari: jag och hien firade ett år med en weekend i stockholm. shoppade, bio och middag med savvi och mirre. hade min första loppis i falun vilket var skitkul!


mars: stockholm och hälsade på mirre och ville med ljunken. hade en galet rolig helg.


april: åkte med therese m. familj, hien och en till familj till vemdalen. andra gången jag åkte slalom, kanske till och med sista. var livrädd!!!!



maj: min farfar gick bort och jag var på andra begravningen detta år. stockholm igen med haals.

juni: började månaden med att jobba 12 dagar i rad. studenten för ljunken och sedan peace&love. det var kanske det roligaste peace hittills med det absolut bästa vädret.




juli: åkte till halmstad med hien, carro och max. vädret var inte vad vi hoppats på. jag och hien åkte till göteborg, bodde på hotell mitt i stan och shoppade hela dagarna.


augusti: var till stockholm och hälsade på mirjam.


september: jag fyllde 20, fick gå på systemet för första gången och bjöd hit vänner på förfest innan krogen. jag och mirjam åkte med jessica till norge och sökte jobb. hade skitroliga dagar där...


oktober: ja, vad gjorde jag? fikade?

november: så jäkla grått! fikade?

december: julafton, juldagen och nyårsafton. haals och sofia åker ut i världen och jag började jobba heltid.





det var en del av mitt 2009.

RSS 2.0