i kväll




satt vi i en bastu i klackberg och svettades i kapp. hoppade i snön gjorde vi också. imorgon är det dan före dopparedan och jag jobbar till halv 7. nu ska jag sova.

humörsvängning


just nu bryr jag mig hur mycket som helst om snön och att det snart är julafton. fjärilar i magen. jag har för tillfället ett heltidsjobb och pengar kommer rulla in på mitt sparkonto, som sedan ska spenderas på en thailandsresa. kanske ett bröllop i USA? imorgon får jag träffa en av mina hjärtan, mirre.


och nu körde en bil in på garageuppfarten. HIEN. kunde det blivit bättre?

just nu:




termometern har även den nått 20-strecket. det är exakt 21 grader ute nu. inte sant va?
jag sitter framför vedspisen och njuter av mina +22.

idag fyller adam 15 och för mig blev alla julklappar klara. fatta, 15!!!!!1 jag skulle kunna byta liv med ute-termometern ett tag för att få vara 15 igen. lätt!

feelings




en sak som gör mig ledsen är att jag märker att jag är där nu då man inte bryr sig om julklappar och presenter längre. jag minns att jag för flera år sen tänkte att man kunde väl aldrig någonsin sluta bry sig. julafton var ju den bästa dagen på hela året och alla julklappar var ju rena rama drömmen. men det är sant, ju äldre man blir desto mindre bryr man sig. det är säkert inte så för alla, men för mig.

jag bryr mig inte ens att det snöar. vad fan händer när man passerar 20års-strecket, eller några år där innan? jag sitter dessutom och lyssnar på rod stewart.

erkänn att du också vill flyga tillbaka några år? göra julkort på bilden i skolan, pynta rummet och lägga på juldukar, ivrigt vänta på tomten, undra vart pappa tog vägen, vara lite rädd för tomten, öppna massamassa paket..





14 dec.




nu är det min sista vecka som arbetslös. på måndag börjar jag ett heltidsvikariat på elsas i tre månader. och snart är det julafton. shit!

bildBOMB
















walllah!







RSS 2.0