JAG ÄR DEN SOM SKAPAR MINA TANKAR!


hej!
slutade mitt sista inlägg med "vad är nöjd? blir man någonsin nöjd? vi klagar ju på allt. antingen är det för varmt ute, eller för kallt. det är torrt på gräset men när det regnar klagar vi ändå. kanske dåliga exempel men jag menar bara, eller undrar bara - när känner man sig nöjd? med allt? med sig själv? med sin tillvaro? med sitt liv? känner ni er nöjda? jag känner mig nöjd ibland, och ibland inte.."


idag är jag nöjd med allt! jag var hos charlotta och drack kaffe och åt lussebulle med linda. första lussebullen för iår tror jag. linda hade börjat bakat lussebullar redan i september? oktober? på hennes jobb. jag undrar - vart säljs de då? vem fan vill äta lussebulle då det är varmt, sol, röda och gula löv på backen. nej, lussebullen ska ätas (helst doppas i en kopp kaffe) på vintern. snö ute och kyla. fyfan, på tal om kyla... minus 6 är det ute nu. det är ju INGENTING! fatta att det var minus 31 i vintras. och jag som redan fryser som tusan när jag är ute..

hemma hos charlotta i alla fall...där hittade jag en bok skriven av kay pollak. känner ni till han? boken heter att välja glädje. intressant och riktigt bra, läs den!!!!

vad tror ni om det här?
lycka är ett val
som jag tänker - så blir det


imorgon ska jag frissan, sen jobb och sedan blir det taco på portan igen. ha ha. det är fasiken min tredje tacosätning inom loppet av två veckor. rekord!?

i mitt förra inlägg skrev jag att jag kanske skulle skriva ett minne från förr i varje inlägg... just nu känns det lite avlägset. vad ska jag skriva minnen om, vem ska jag skriva minnen om? mig själv eller? man kan väl inte hänga ut folk hur som helst här....

i söndags var jag på tvåårs-kalas för charlie i falun.




utgång på GM. the place to be!!!!!!


någonting långt...

...och någonting bara skrivet..sådär...


vad tycker ni? ska jag färga håret brunt, eller ska jag fortsätta på denna färg (vad man kan kalla den vet jag inte...) som jag har nu? vad tycker ni? ni har en vecka på er att övertyga mig om det ena, eller det andra..

världens utväxt har jag också. jag bryr mig inte överdrivet mycket om mitt hår och går i princip till frissan då det är "akut"... he he. jag kommer ihåg första gången jag färgade håret. det var när jag skulle börja sjuan, eller om jag redan gick i sjuan. i alla fall så var jag blond och färgade bruna slingor. sen började jag färga blont hemma, linda brukade hjälpa mig. ha ha. för att inte tala om då jag böt till brunt istället. gick på myntan i en vecka för att jag skämdes så mycket. hade luva och kepa som jag inte fick ha på i matsalen, därav myntan och stripes med kebabsås.

på den tiden var ju i alla fall myntans kebabsås något att hänga i julgranen. ledsen om du läser det här bayram, men den är inte lika god längre...

något som däremot är gott är sushi. när jag flyttat har jag utlovat en sushikväll. något som då är obligatoriskt är japankläder, eller i alla fall något liknande. linda, din morgonrock funkar bra...


för en vecka sen var jag på portan med sandra, ponta och johanna bornström som jag inte sett eller träffat på väldigt länge. när jag tänker efter var det kanske inte så överdrivet länge, men i alla fall.. vi pratade gamla minnen. när jag tänker på gamla minnen börjar jag tänka på TJK plåster. minns ni? törn listade ut vad T:et stod för. tjej såklart! och K:t för klubben. tjejklubben! men jag minns så väl att han inte fattade vad j:et betydde. här har du det törn - tJej!!! alltså J:et i tjej.. aja. jag minns inte riktigt vårat syfte med klubben. prata om mens kanske? plåster stod ju nämligen för binda. ha ha. sen samlade vi pengar och fixade en klassfest! det var tider det...

det är så kul att prata gamla minnen, lyssna på gammal musik m.m. nu vet jag vad jag ska göra i min blogg. skriva ett gammalt minne varje dag. (kanske inte varje dag...) när jag kommer på ett bra, har tid att blogga, lust och humör. eller...?



på tal om något helt annat så ska min vän mirjam ut och upptäcka världen. hon säger sig kunna stanna hela livet, man vet aldrig med mirjam. spontana mirjam, i love you! kan man säga att man blir avundsjuk på ett bra sätt? avundsjuka förknippar jag till något dåligt.. och något dåligt känner jag såklart inte. mer - jag kommer sakna dig!

har ni vart inne på styleroom.se någongång? jag tänkte kanske lägga upp vår lägenhet där sen. typ, före - mellan - efter bilder. jag har packat ner lite saker i kartonger men någon flytt ser jag inte så långt ögat kan nå. jag börjar bli mer ivrig än någonsin. måste stilla mitt sinne lite. ta't lugnt! fan, jag vill bara göra om, måla, tapetsera, kakla, lägga golv, slipa, riva, spackla, borra och spika.. men vad händer sen då? när man tycker sig vara klar? vill man bara göra mer, eller känner man sig nöjd??

vad är nöjd? blir man någonsin nöjd? vi klagar ju på allt. antingen är det för varmt ute, eller för kallt. det är torrt på gräset men när det regnar klagar vi ändå. kanske dåliga exempel men jag menar bara, eller undrar bara - när känner man sig nöjd? med allt? med sig själv? med sin tillvaro? med sitt liv? känner ni er nöjda? jag känner mig nöjd ibland, och ibland inte..




RSS 2.0